False Reality - Melodic Death Metal from Transylvania

Capitolul II - Pauza

Din 2003 până în 2005 pauza a fost totală, cu excepţia câtorva repetiţii în formulă incompletă, însă a început din ce în ce mai mult să se cristalizeze ideea trecerii lui Luci de la clape la chitară, el fiind de fapt chitarist la bază.

În 2005 inevitabilul s-a produs, Luci şi-a cumpărat o chitară electrică, a fost găsit şi un înlocuitor în spatele tobelor - Alex Berekmeri şi trupa a pornit din nou la drum, de data asta într-o formulă fără clape. Problemele însă nu s-au oprit, căci la scurt timp Alex a decis sa plece din trupă.

A urmat o perioadă pînâ în 2010, în care s-au perindat mai mulţi instrumentişti şi s-au schimbat câteva săli de repetiţii, timp în care Luci a efectuat şi stagiul militar obligatoriu (2005-2006). Îi amintim aici pe George Bratoşin - tobe, Adina Răducanu - clape, Mihai Puşcaşu - tobe, precum şi reveniri temporare ale lui Adrian Irimie - clape şi Cristian Tîrsan - tobe. Cu toate acestea, trupa nu a susţinut niciun concert, componenții False Reality considerând că nu sunt suficient de pregătiţi pentru o apariţie live.

Toamna lui 2009 a adus cu sine o altă plecare a unui membru fondator, şi anume Cătă, care a decis să muncească în străinătate, astfel că a fost cooptat Radu Grosu la bass.

Ultimele modificări de componenţă s-au petrecut în toamna lui 2010, când Codruţ Costea a devenit noul tobar şi în februarie 2011, când s-a finalizat şi componenţa actuală, odată cu venirea la clape a lui Vlad Amariei. În noua formulă a apărut rapid şi o piesă nouă, Rapture and Pain, precum şi mult aşteptata revenire pe scenă, care s-a produs în 28 mai 2011 în clubul Rockstadt din Braşov. Ca element de noutate, începând cu noua piesă, Luci a devenit responsabil pentru părţile de voce clean în trupă.