False Reality - Melodic Death Metal from Transylvania

Capitolul II - Pauza

Din 2003 până în 2005 pauza a fost totală, cu excepÅ£ia câtorva repetiÅ£ii în formulă incompletă, însă a început din ce în ce mai mult să se cristalizeze ideea trecerii lui Luci de la clape la chitară, el fiind de fapt chitarist la bază.

În 2005 inevitabilul s-a produs, Luci ÅŸi-a cumpărat o chitară electrică, a fost găsit ÅŸi un înlocuitor în spatele tobelor - Alex Berekmeri ÅŸi trupa a pornit din nou la drum, de data asta într-o formulă fără clape. Problemele însă nu s-au oprit, căci la scurt timp Alex a decis sa plece din trupă.

A urmat o perioadă pînâ în 2010, în care s-au perindat mai mulÅ£i instrumentiÅŸti ÅŸi s-au schimbat câteva săli de repetiÅ£ii, timp în care Luci a efectuat ÅŸi stagiul militar obligatoriu (2005-2006). Îi amintim aici pe George BratoÅŸin - tobe, Adina Răducanu - clape, Mihai PuÅŸcaÅŸu - tobe, precum ÅŸi reveniri temporare ale lui Adrian Irimie - clape ÅŸi Cristian Tîrsan - tobe. Cu toate acestea, trupa nu a susÅ£inut niciun concert, componenÈ›ii False Reality considerând că nu sunt suficient de pregătiÅ£i pentru o apariÅ£ie live.

Toamna lui 2009 a adus cu sine o altă plecare a unui membru fondator, ÅŸi anume Cătă, care a decis să muncească în străinătate, astfel că a fost cooptat Radu Grosu la bass.

Ultimele modificări de componenţă s-au petrecut în toamna lui 2010, când CodruÅ£ Costea a devenit noul tobar ÅŸi în februarie 2011, când s-a finalizat ÅŸi componenÅ£a actuală, odată cu venirea la clape a lui Vlad Amariei. În noua formulă a apărut rapid ÅŸi o piesă nouă, Rapture and Pain, precum ÅŸi mult aÅŸteptata revenire pe scenă, care s-a produs în 28 mai 2011 în clubul Rockstadt din BraÅŸov. Ca element de noutate, începând cu noua piesă, Luci a devenit responsabil pentru părÅ£ile de voce clean în trupă.